milena wrote:(to onda pretpostavljam niste gledale-sami pocetak)-vladimir u bijeloj uniformi kad odvodi anu na stranu i prijeti joj da ne smije biti s misom...
Ma gde nismo jesmo,ja kad videh Korfa, toliko poblesavih,da sam narednih dana epizodu po epizodu procitala,celu seriju, i odgledala!!
He he, tako da slazem se tu je djavolski lep,i tu kad pusi lulu i stoji onako crn u beloj kosulji, i polu oborenog pogleda posmatra anu!
I uopste taj period prvi, dok se on bori protiv svojih osecanja meni je tu najsexy, definitivno,onako sav gord, opasan,nepristupacan,uf,uf,ufff…

A naravno najlepsi mi je recimo kad ga ana pita zasto je toliko muci , a on cutanjem zapravo prizna da je voli(levi polu-profil gosn Strahova, sa smejalicom,neodoljivom u trajanju od 4,5 sec) ,Ili kad mu dodje u spavacu sobu..

A posebno kad ga ana ostavi pa je on em u beznadju zbog ljubavi em u zatvoru, i kad misa pokusava da mu povrati veru u zivot,na te sam gestove,i scene njihovog prijateljsva bas pala….

I sta kazete strahov nije korf, pa i jeste i nije, al jel mislite da bi vam korf oduzeo dah u toj meri da ga je igrao ovaj glumac sto igra mishu?a? ne bih se kladila u to!